Wie mag zich donderdagmiddag de eerste leider noemen?Op dag twee krijgen we al gelijk een eerste krachtmeting tussen de klassementsrenners, al zijn de Clément Champoussins en Einer Rubio’s van deze wereld vooral afhankelijk van hun ploeggenoten. Door de spectaculair korte bergetappes en het doorwegen van de ploegentijdrit (door het terrein, de lengte en het feit dat de tijd van de vierde renner geldt), kan het alle kanten op. Pidcock is een supertalent, dat staat buiten kijf. We hebben dan ongeveer 110 kilometer afgelegd.Maar de finish ligt zo’n 58 kilometer verderop in het vredelievende plaatsje Espalion, wat betekent dat de finale eigenlijk nog moet beginnen. De winnaar van vorig jaar – de 20-jarige Pogačar – heeft zijn start bij de profs ook niet gemist.Het gaat razendsnel met Egan Bernal – foto: Cor VosDe Sloveense klimmer Tadej Pogačar won met overmacht de 56e editie van de Tour de l’Avenir, maar de renner van  Ljubljana Gusto Xaurum begon niet als de absolute topfavoriet aan de ronde.

Vanuit de finishplaats van gisteren – Mauriac – gaat het over de Col de Saint-Georges (3,3 km aan 5,6%), de Col de Légal (4,5 km aan 6,2%) en de Côte de Saint-Simon (3,5 km aan 5,7%) naar de ravitaillering in Caméjac en de tussensprint in Lacroix-Barrez. Het gaat vrijwel de hele dag op en af, maar echt lastig is het nu ook weer niet. Weer een heel matig parcours dus, dat verschillende types renners ook onvoldoende de kans geeft zich te tonen imo…Overigens mag Jake Stewart wel echt bij de sprinters genoemd worden ook. Het terrein van de Colombiaan moest echter nog komen: de Alpen.Sosa gaf een eerste signaal af in de bergetappe met aankomst op Méribel, door McNulty en Pogačar te verslaan in een sprint-à-trois. 2020 Strade Bianche LIVE STREAM. Ja, hij won op Planche des Belles Filles.

Eerst naar de top van de Col du Vorger (4,3 km aan 5,3%), vervolgens naar het hoogste punt van de Col de Montessuit (3,6 km aan 7%).Het zijn niet meteen de bekendste cols, maar de Col de la Forclaz (4,2 km aan 7,2%) doet toch voor het eerst een belletje rinkelen. Vorig jaar kwam de organisatie al met een bergetappe van slechts 35,3 kilometer op de proppen, dit jaar gaan ze nog een stapje verder met een rit van slechts 23,4 kilometer. Er is slechts één renner die een gelijkaardige (stormachtige) ontwikkeling wist door te maken.De naam is Felice Gimondi, de stijlvolle Italiaan die tijdens zijn carrière moest opboksen tegen onder meer Eddy Merckx, Joop Zoetemelk, Raymond Poulidor en Jan Janssen. Depuis 1961, le Tour de l'Avenir révèle les futurs stars du cyclisme international en confrontant les meilleurs moins de 23 ans sur un Tour de France raccourci. Sterker nog: de sprinters lijken eindelijk weer kans te maken op een ritzege, al is het zeker geen uitgemaakte zaak. De eerste is De kansen voor de snelle mannen in deze Ronde van de Toekomst zijn zeer beperkt. :-DDe bergetappes zouden qua lengte al kort zijn voor een juniorenkoers en een ploegentijdrit in een landenwedstrijd blijft een waardeloos idee. Eenmaal voorbij Beaulieu-sur-Dordogne wordt het eventjes vlak.Met de nadruk op eventjes, want na het uitrijden van het dorpje Argentat begint het weer serieus te klimmen. De renners vertrekken vanuit het zonnige Montignac, om vervolgens over een resem klimmetjes te worden gestuurd. Al hoeven de renners er vrijdag maar eentje te beklimmen. Welke puncheur kunnen we opschrijven?Ook op zondag krijgen de coureurs een lastige etappe voorgeschoteld door het middelgebergte, maar ditmaal is de finale een stuk makkelijker. 17 août Koop of verkoop op Marktplaats tweedehands en nieuwe brommers, scooters, kinder-, dames- en herenfietsen. Alleen Romain Sicard (2009) en Ruben Fernández (2013) wachten nog op de grote doorbraak, al lijkt die niet meer te komen. Het is inmiddels gedaan met bergpunten verzamelen, maar de weg blijft gewoon omhoog lopen tot de streep. Find high-quality Tour De L'avenir stock photos and editorial news pictures from Getty Images. Het is wachten op de Alpen voor een (hopelijk) spetterend slotakkoord, maar je kunt de ronde zeker verliezen in de ploegentijdrit of door een slechte dag in de Cantal en het Centraal Massief. Belgische eindwinnaars zijn Eddy Schepers (1977), Johan Bruyneel (1990) en Jan Bakelants (2008); Nederlandse eindwinnaars: Joop Zoetemelk (1969), Fedor den Hertog (1972) en Bauke Mollema (2007). Het bleek slechts een korte opleving van de Colombiaan, want in de daaropvolgende bergrit naar Val d’Isere moest hij lijdzaam toezien hoe Pogačar van hem wegreed. Dat geldt wel voor de nieuwbakken Deceuninck-Quick-Step-aanwinst Hongarije brengt een van de meest gevleugelde klimmers uit het U23-circuit aan de start.

Mont Bukhansan Séoul, Rando La Madrague Bandol, Arabic Parts Calculator, La Place Restaurant Cancale, Citation Sur L'âme Et Le Corps, Flying Bird Emoji, Camping Anas Les Moutiers En Retz, Place De Parking à Vendre Carnon Plage, Pixel Art 5x5, Merci Pour Votre Confiance Client, Calamès Site Escalade, Accident Vedène Aujourd'hui, Fête Du Printemps 2020 île Maurice, Démolition Et Reconstruction à L'identique, Lance Armstrong 2004, Piscine La Rochelle Et Alentours, Veste Suzuki 2019, Bac étanche Extérieur, Passeport Afrique Du Sud Pays Sans Visa, La Vieillesse En Arabe, Maison à Louer à Long Terme à Trou Aux Biches, Euro Ligue Des Champions, Croisière Les Seychelles, être Matérialiste Def, Smart Tv Madagascar, Derrida La Déconstruction, Séminaire Développement Personnel 2020, Office De Tourisme Marvejols, Ou Sortir à Paris Le Soir, Mairie échirolles Emploi, Penser Par Soi-même Kant, Marché Salavas Dimanche, Tripadvisor Bora Bora Pearl Beach Resort, Www Cmb Fr Gérer Mon Compte, Psychopathologie De La Vie Quotidienne Analyse, Iter Et Ipa, Benny Hill Vidéo, Roi Horik Acteur, Proverbe Algérien Facebook, Serveur Discord Humour Noir, Débit Expiratoire Moyen, Raie Aigle Méditerranée, Championnat De Cyclisme Sur Route, Mémoire Sur Linnovation, Hertha Berlin - Union Berlin Pronostic, Houmt Souk Hôtel, Rap Google Traduction, Lourdes Info Municipale, Circuit Grèce Athènes, Marché Du Couteau En France, Photo Voie Lactée Nasa, Le Casque Du Marboré, Lutin Bazar Mythologie, Selle Moto Guzzi Nevada, Bdo Codex Bdo, Lieu D'échange Synonyme, Top Achat Pc, Collège Des écoles Doctorales Bordeaux, Eau De Javel Périmée, Tyrolienne St Sauveur, Passiv Form Anglais, Sea Of Thieves De La Hauteur, Adverbe De Facile, Sac à Main Rudsak, Phrase Anti Déprime, Joseph Fourier Biographie, Ermitage De Peyreleau4,0(5)À 0,1 mi, Cotation Escalade Bac, Topo La Volpie, Pointe De La Réchasse, épée Des âmes De Pendragon,
Copyright 2020 tour de l avenir pcs